Може и да не подозирате, че Helicobacter pylori дебне в тялото ви

...
Може и да не подозирате, че Helicobacter pylori дебне в тялото ви
Коментари Харесай

„Не сте дебели, а имате подут стомах“ – ето как да спъхнем коремчето буквално за една нощ:

Може и да не подозирате, че Helicobacter pylori дебне в тялото ви – това са тип спираловидни бактерии, които поразяват разнообразни области на стомаха и дванадесетопръстника.
Представляват специфични бактерии, които не се демонстрират незабавно, след нахлуване в тялото. Те могат да бъдат предадени посредством немити ръце и храна.

Късно лекуване на такава болест може да докара до пептична язва или даже рак на стомаха!

Подуване на стомаха при възрастните – аргументи

1. Как да разберем, че носим в себе си коварните бактерии? Инфекцията с пилори може да се прояви в признаци, които са едвам забележими за човек: отичане на корема, киселини, диария, газове и дискомфорт в стомаха. Обикновено неправилно възприемаме такива признаци като обикновено действие на нашето тяло.

2. Коварните пилори може да разрушат освен храносмилателната ви система, само че и настроението ви. Развитието на бактериите понижава равнищата на серотонин в мозъка, причинявайки меланхолия и раздразнителност. При възрастните подутият стомах в резултат на тази точно бактерия е по-често срещан проблем, в сравнение с си мислите …

3. За благополучие, заболяванията, предизвикани от пилори, са лечими. Лечението постоянно включва композиция от антибиотици и медикаменти за понижаване на секрецията на стомашния сок.

4. Подходящата диета и добавките на витамини А, С и Е, дружно с цинк, са доста значими ограничения, които ще предпазят стомаха от несъразмерен стрес.

5. Желателно е също да се одобряват пробиотици, съдържащи лакто- и бифидобактерии. И най-после, не забравяйте за хигиената: деликатно измивайте ръцете си, откакто се приберете от улицата и преди ястие. Питейната вода би трябвало да се купува или филтрира вкъщи.

Напитка против издут корем

Продукти:

1 лимон 1 краставица 1 супена лъжица сок от алое 1 връзка кервиз (листа) или магданоз 0.5 чаша вода

Подготовката на напитката е елементарна: просто смесете всички съставки в блендер или кухненски робот. Магическият балсам се пие на празен корем, 1 чаша на ден е задоволителна. За по-голям лечебен резултат можете да изпиете още 1 чаша сред храненията!

Това средство е извънредно потребно за храносмилателната система, ще се почувствате по-бодри и весели още след първата чаша! Всички съставки са деликатно подбрани, с цел да подтикват метаболизма ви и да изгарят мазнините даже по време на сън.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР